Saturday, July 4, 2009

Iederība? Tolerance? WTF?...

Pirms jelkādas saskares ar homo vidi biju svētā pārliecībā, ka lai nu kur, bet te būtu jābūt tolerances (dajebkā tolerances) apogejai. Bet nekā...

Piemēriņš:Gay/Les kluba sievietēm norādītajā wc kāda asoba, dzimumu pēc izskata vai balss viennozīmīgi noteikt nebija iespējams (laikam jau ka sīks, kolorīts meitēns ap 18 gadiņiem), pēc apjautāšanās, ko ellē es te meklējot un vai zinot, ka klubs, kuru rotā rozā burti "dtm", ir gay klubs, izsecināja, ka es tur neiederoties, jo metāls man redzami patīk labāk(metal festa apģērbs mugurā, jo sagadīšanās pēc vienā pilsētā vairāki pasākumi... ).

PSC, sapratne kkāda? Pat nemēģināja noskaidrot, cik maz alko vajadzētu, lai gorītos arī pie klubu popsas vai kas nu tā par drazu... Bet tā forši paskaidro, ka "manuprāt, Tev te nav jābūt".

Ja kas, pirms tās "DJpopsas" tur uzstājās necilajai ieejas maksai neraksturīgi laba grupa ar foršu dziedātāju, metal tas nebija, bet vidēji necils smagums + labs sievietes vokāls gan.

Ak, jā, laikam izcēlos ar vēl kādu nepiedienīgu rīcību - meklēju tajā wc kādu kabīni, no kuras apakšas nerēgotos 4 kājas vai no augšas 2 galvas, lai to lietotu tam, kam nu parasti visur citur wc kabīnes paredzētas... Jā, jā, stratēģiska kļūda: klubā patērēt šķidrumu :D Nesaprotu, cilvēkiem vairs nav māju vai pat viesnīcai nevar samesties, vai kā?

Cik nu man zināms, metal klubi ir totally straight... un prom var aiziet vai nu ierašanās sastāvā, vai kopā ar pretējā dzimuma pārstāvi.

Ja arī tā kluba mūzika būtu bezcerīgi netīkama, tad taču vēl jo vairāk būtu vajadzējis saprast, ka tur dēļ meitenēm, ne?It kā metal festā, operas festā, armijā vai fvz kur vēl lesbiešu un bi nebūtu vai tās būtu kkādas ar trakumsērgu apsēstas sugas, jo cakains topiņš nebūs primārā izvēle :@

Pērn, ja nemaldos, Amon Amarth solists tas bija, kas pieminēja tajā pašā parkā no rīta notikušo gay pride, un saņēma boooo-ienus no publikas, bet publiku pieklājīgi pieklusināja ar tekstu, ka viņam esot "something to say". Nenoliegšu, ka kkādā brīdī cerēju izdzirdēt "... and Im gay", bet viņš tikai nosauca festu par "our metal pride" un grupa spēlēja tālāk.

Interesanti, vai kāds/a zina kādu smagās mūzikas skatuves pārstāvi, kas būtu out & proud???

P.S. Rezultātā minētajā klubā tomēr atradu patīkamu sabiedrību līdz pat rītausmai,tā ka adrese bija pareizā ;)

P.P.S. Kā var prasīt no hetero kkādu tolerantu attieksmi vai tml., ja pašiem no tās nav ne kripatas????

No comments: