Saturday, November 6, 2010

Kārtējā bezjēdzīgā valdība

Prognozes par šīs valdības dzīves (ne)ilgumu ir vnk stulbas, BET kā jau labi zināms, pat absolūts sviests, pietiekami bieži atkārtots, tomēr iesēžas cilvēku prātos un laika gaitā var kļūt par patiesību tieši šī iemesla dēļ.
Ko gan citi tās vietā var piedāvāt? Vienīgais reāli labais variants būtu bijis ļaut VD pašam veidot valdību no tiem clv, ko viņš atzīst par profesionāliem. Atskaitīt nost visus, kas ar Lembja $ pilda partiju kases. Piemērus? -LM. Žurnāliste, kas pilnīgi neko nejēdz no jurisprudences, toties par nelielu, sabiedrībai it kā nesvarīgu pakalpojumu savāc nevāju $. Ja jau viņa VD tā patīk, tad jau būs padalījusies ar partiju.

Tāpat kā te vnm ceļas cenas pēc tam, kad attiecīgās preces tirgotāji palaiž baumas, ka viņu precei celsies cenas. Cilvēki, baidoties no baumu patiesuma, paši izraisa viņiem piesolītās šausmas. Maza mazohistiska tautele. Šādiem cenu baumu izplatītājiem var ieriebt, aizstājot viņu preci ar kādu citu daudz mazāk populāru, kamēr arī citi to nesāk darīt un arī tās cenas nav sakāpušas līdzi. Pēc tam vai tādas preces neesamības gadījumā to pirkt tikai tad, ja to ļoti vajag, un vislabāk to darīt citā valstī.
Apģērbu savām vajadzībām tikai importēju. Arvien vairāk arī ilgāk uzglabājamu pārtiku. 

Vārdu sakot, vieglas smiltis resno cūku varai! Lai dzīvo kārnās cūkas!
Cūkas tik un tā vienlīdzīgākas par pārējiem zvēriem...

No comments: