Thursday, June 10, 2010

Vecums nenāk viens. Skleroze

iPhone 4 apspriešanas karstumā sāku atcerēties, ka ziemā redzēju iPhone 3GS pārdošanā kādas (metro) stacijas tunelī. Un labu laiku mēģināju atcerēties, kurā stacijā tas bija. Pēc ilgām pūlēm atcerējos, ka Diseldorfā pie Timberland veikala. Atmiņas process šajā rakstā. Tas tunelis man šad tad ir bijis kā acu priekšā un ka tik ne sapņos rādījies. Laikam būs atstājis ievērojamāku iespaidu kā varētu gaidīt no metro tuneļa Diseldorfas centrā, pa kuru kāpām ārā gandrīz katrreiz, kad no viesnīcas, kas nebija centrā, devāmies uz veikalu ielām.
Atmiņas tirdīšana sākās šodien, lasot diskusijas par iPhone 4 un kad tas varētu būt LV, piemēram, http://ej.uz/8m4, un atceroties Steve Jobs prezentācijā minēto, ka Vācijā un Somijā, kuras tā kā grasos apmeklēt atkal, iPhone 4 būs jau no jūlija. Tad sāku domāt par to vai būs ar obligātu ilgtermiņa līgumu, vai tomēr būs pieejami arī dārgāk, bet bez. Tāda opcija man ļautu nopirkt iPhone 4 jau jūlijā.
Tad arī atcerējos to tuneli, kurā bija kiosks. Kioskā tika tirgoti iPhone 3GS un 3G ar un bez pieslēgumiem par dažādām cenām, bet labākais 3GS bez līguma bija par 999EUR. Biju Diseldorfā 2009. gada decembrī. Vairākas dienas. Iepirkāmies, pārvietojāmies ar metro. iPhone 3GS tika izsludināts kaut kad pērnajā vasarā (tagad ir 2010. gada vasara). Kiosks un tunelis acu priekšā, bet nomocījos atceroties, kad un kurā pilsētā tie bija.
Atcerējos, izmocot no sevis arvien vairāk no tuneļa apkārtnes. Ieeja Zsv tirdziņā, Timberland veikals. Centrs. Pie kanāla vai kas tas par ūdens veidojumu iet pa Diseldorfas centru. Tagad man stāv priekšā izaicinājums, ņemot palīgā metro karti (1 vai 2 pieturas no centrālās stacijas un apmēram atceros virzienu) un to, ka tieši pie Timberland veikala mēģināšu atrast stacijas nosaukumu, jo nu jau tas mani nopietni intriģē. Vizuāli atceros visu apkārtni, bet pagaidām nevienu nosaukumu. Veikalu iela ar kanālu, ka tik ne Kaisers kaut kas, bet neatceros.
Tagad 2010.06.10 01:25. Eju meklēt.
2010.06.10 01:32 Turu aizdomās Heinrich-Heine-Allee pēc Google maps. Pie parka un pie vecpilsētas, tuvākā, braucot pār upi no viesnīcas, 2 tramvaju plūsmas saplūst u.c. ticamas pazīmes. Jāprecizē, kur ir Timberland veikals un tad būs 100% pārliecība.
2010.06.10 01:42 Pagāja brīdis līdz pēc nejēdzīgas izrakāšanās pa globālo Timberland lapu (com), nonācu http://www.timberland.de/locator.php, kur, izvēloties no saraksta Düsseldorf, nav vairs nekādu šaubu.
Pareizā atbilde ir Heinrich-Heine-Allee metro stacijas tunelis ir tas tunelis, kas ļoti ieperinājies manā atmiņā.
Laikam jāņem atpakaļ teksts, ka Diseldorfā jau īsti nav, ko redzēt. Ir.
Heinrich-Heine-Allee, 40213 Düsseldorf, Germany jeb U-bahnhof.
Manis apcerētā tuneļa galā uz leju bija kādā šāda pietura: http://ej.uz/9xb.

Joprojām brīnos par to kā pēc pus gada ļoti maz ko atceros no ceļojuma. Vilšanās sevī.
Prieks par internetu un spēju tajā atrast vietu un pierādījumus, ka tā ko vizuāli ļoti atceros, ir pareizā vieta.

No comments: